Először került fel könyvvizsgáló a Példakép Alapítvány jelöltjei közé

2014-ben a Példakép Alapítvány szakmai zsűrije példaképnek jelölte Killik Lászlót, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara könyvvizsgálói feladatait is ellátó BPO, illetve a BPO-Audit egyik alapítóját. A Példakép Alapítvány civil kezdeményezés, amely azzal a céllal jött létre, hogy megismertesse és elismertesse a nyilvánossággal a sikeres fiatal magyar vállalkozókat. Nem csak azért, hogy büszkék lehessünk tehetségeinkre és az általuk elért eredményekre, hanem azért is, hogy a pályakezdő fiatalok vonzó, elérhető és követhető életpályát lássanak maguk előtt.

Azok lesznek jelöltek, akik a szakmai zsűri szerint olyan vállalkozást építenek, amelyek jó például szolgálnak a saját korosztályuk és a következő generációk előtt. Az alapítvány célja, hogy a példaképek sikereit az egész ország megismerje, és életútjukat látva egyre több fiatal érezzen magában motivációt arra, hogy saját vállalkozásba fogjon. Egy példakép ugyanis olyan hajtóerő, amit mással nem lehet pótolni – erőt, hitet és motivációt ad, akár egy egész életre.

A jelölés apropóján készült interjúk az alábbi linkre kattintva olvashatók:

Elindult az Év Példaképe Közönségszavazás is, ahol egészen 2015. január 22-ig gyűjthetik a jelöltek a voksokat. A legtöbb szavazatot elért Példakép nyeri el a Közönségdíjat. Ha úgy érzi, szeretné Killik László könyvvizsgálót támogatni szavazatával, IDE kattintva megteheti - a portrékép és rövid bemutatkozó szöveg melletti "Jelölöm" karikába kattintva (e-mail vagy Facebook regisztráció szükséges az érvényes szavazathoz).

Killik László nevében is köszönjük! :)