Főoldal / Információ / Életműdíj

Életműdíj

Javaslattételi felhívás Dr. Bartók Nagy András életműdíj adományozására

2017. február 13.

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Küldöttgyűlése a 19/2004. (12. 04.) Kgy. számú határozatával „Dr. Bartók Nagy András Életműdíjat" (továbbiakban: életműdíj) alapított.

 

Az életműdíj azoknak a természetes személyeknek adományozható, akik a könyvvizsgálat szakmai, közéleti és társadalmi területén kiemelkedő munkát végeztek, hosszú időn keresztül elismerésre méltó tevékenységet folytattak, és ezzel a kamara, illetve a könyvvizsgálói szakma hírnevének növeléséhez hozzájárultak. A díj posztumusz is odaítélhető.
 
erme_front.gif
erme_back.gif
Az életműdíjban részesülő személyre az MKVK tagjai tehetnek javaslatot.

Felkérjük az MKVK tagjait, hogy a felhívás mellékletét képező javaslatnak megfelelő formai és tartalmi követelmények figyelembevételével írásban tegyenek javaslatot arra a természetes személyre, akit 2017. évben méltónak tartanak az életműdíjra.

A javaslatot kérjük 2017. június 15-i beérkezési határidővel az MKVK Díjazó Testületéhez (MKVK  Díjazó Testület - 1063 Budapest, Szinyei Merse u. 8.) címezve ajánlott küldeményként eljuttatni.

A FELHÍVÁS MELLÉKLETE innen letölthető.
 
Kérem a tisztelt könyvvizsgáló kollégákat, hogy minél többen tegyék meg jelölésüket, emelve ezzel az életműdíj méltóságát. Beérkezett ajánlatok hiányában, a díjazó testület tagjai önállóan is állíthatnak jelölteket a díj odaítélése érdekében.

Budapest, 2017. február 13.

a Díjazó Testület nevében
Dr. Eperjesi Ferenc
elnök

Javaslattételi felhívás melléklete