Főoldal / Rendszerüzenetek

Rendszerüzenetek

Fórum bejelentkezés

2009. december 10.

Örömmel értesítjük, hogy a honlapon beindult a Fórum funkció. A Fórumban hozzászólási jogosultsággal rendelkezik minden bejegyzett könyvvizsgáló,tagjelölt és hallgató ügyfélkapus belépést követően. Az egyes témakörök a jogosultságoktól függően láthatók bejelentkezett felhasználóink számára. A Publikus, és a cikkekhez tartozó fórum mindenki számára látható, míg a bizottsági tagok, küldöttek, minőségvizsgálók külön fórummal rendelkeznek.
 
Használják ki a lehetőséget!

Úgy gondoljuk, különösen hasznos lehet egy ilyen új, interaktív kommunikációs csatorna a könyvvizsgálók között, ahol bármilyen aktuális felmerülő szakmai témát és kérdést megvitathat szakmatársaival, kérhet tanácsot vagy véleményt. A fórumokon belül témát Ön is tetszőlegesen indíthat, teljesen új fórumra való témajavaslatát azonban kérjük, hogy jelezze az adminiszrátornál ( forum@mkvk.hu ).
 
Várjuk a témajavaslatokat, vitaindítókat.

Lépjen be Ön is és szóljon hozzá!
 
*     *     *
A fórum tulajdonosa (továbbiakban a Kamara) a fórum oldalain megjelenő írások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A fórumban szereplő hozzászólások az adott regisztrált felhasználók véleményét tükrözik, azzal a Kamara semmilyen közösséget nem vállal.