FRISSÍTÉS "/> MKVK - Tájékoztató a 2023. évi szakmai továbbképzésről - <span style="color: red;">FRISSÍTÉS </span>

Tájékoztató a 2023. évi szakmai továbbképzésről - FRISSÍTÉS

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt kamarai tagságot, hogy a mai naptól, 2023.10.10-től elérhető a 2023. évi kötelező szakmai továbbképzéshez kapcsolódó e-learning tananyag, valamint a hozzá kapcsolódó tudásfelmérő teszt a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ távoktatási felületén.

A 2023. évi kötelező szakmai továbbképzés teljesítésének feltételeiről, a tananyagról, valamint az ahhoz kapcsolódó tudásellenőrző tesztről bővebben az alábbi linken informálódhatnak.

AZ OKTATÁSI BIZOTTSÁG TÁJÉKOZTATÓJA A 2023-BAN TELJESÍTENDŐ KREDITPONTOKRÓL

2023.10.05.

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt kamarai tagságot, hogy a mai naptól, 2023.10.05-től elérhető a kamara honlapján a 2023. évi kötelező szakmai továbbképzéshez kapcsolódó írásos szakmai tananyag.

A tananyag, valamint az előadások diái megtekinthetőek és elérhetőek letölthető formátumban a Szolgáltatások menüponton belül a Központi (kamarai) szervezés – tananyag oldalon.

A szakmai továbbképzés e-learning tananyaga hamarosan elkészül, mely idén is a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ távoktatási felületén lesz elérhető az Önök számára.
Az e-learning anyag és a hozzá tartozó tudásfelmérő teszt várhatóan október 09-től lesz elérhető, melyről külön tájékoztatást küldünk tagjaink számára.

2023.09.19.

Tájékoztatjuk a tisztelt könyvvizsgálókat, hogy a 2022.évi szakmai továbbképzéshez kapcsolódó „próba tudásfelmérő teszt” elérhetőségét lezártuk az MKVK Oktatási Központ távoktatási felületén. A 2023. évi szakmai továbbképzés tananyaga és a hozzá kapcsolódó teszt hamarosan, várhatóan október első felében elérhetővé válik. A tananyag és a teszt elérhetőségéről e-mailben és a honlapon is tájékoztatjuk a kamarai tagokat.

Azonban a 2022. évi kötelező szakmai továbbképzés e-learning anyagának kérdései az alábbi oldalon elérhetőek letölthető formátumban.

Központi (kamarai) szervezés - kérdések

Magyar Könyvvizsgálói Kamara