Főoldal / Kamarai / Események

Események

 • 5th Annual Internal Audit Forum - 2017.05.11-12.

  2017. május 11-12-én kerül megrendezésre Berlinben a "5th Annual Internal Audit Forum". A rendezvényről a csatolt pdf tartalmaz részletes felvilágosítást. Akik szeretnének részt venni a rendezvényen, azok forduljanak közvetlenül Theo Karras conference managerhez (e-mailen a theo.karras@glceurope.com címen, vagy a 06-1-848-0562 telefonszámon), aki felvilágosítást tud adni a konferenciával kapcsolatos kedvezményekről, és a rendezvényen való részvételen túl segítséget tud nyújtani a szállással és utazással kapcsolatban is.

  Tovább
 • Auditminőség - Kutatói napok 2017. március 27-29.

  Ezúton szeretettel meghívjuk Önt a BGE által 2017. március 27-29. között tartandó Kutatói Napok egyik rendezvényére, amelynek Témája: A könyvvizsgálat minősége a vállalatok szemszögéből - kitekintés a könyvvizsgálat jelenére A programot a BGE PSZK Számviteli Intézete rendezi (felelősei Madarasiné Dr. Szirmai Andrea és Dr. Siklósi Ágnes)
  Időpontja: 2017. március 28. 14.00-15.30
  Helyszíne: BGE Központi épülete, 1055, Budapest, Markó u. 29-31.

  Tovább
 • XI. Pécsi Pénzügyi Napok

  Szeretettel meghívok Mindenkit a 2017. március 30-31-én, a 20 éve alakult Magyar Könyvvizsgálói Kamara és a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara közös szervezésében, a szakmai szervezetek a Magyar Közgazdasági Társaság, a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete, a PENTA UNIÓ Zrt., a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete, a Penta Akadémia Alapítvány és Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával megrendezésre kerülő XI. Pécsi Pénzügyi Napokra.
  A kétnapos rendezvény plenáris ülésein a monetáris és a fiskális rendszer aktuális kérdéseit vizsgáljuk a magyar adórendszer és bankrendszer aspektusából.
   

  Tovább
 • 20 éve a bizalom szolgálatában - 2017 a jubileum éve a kamarában

  A 2017. év emlékezetes év a kamara életében. 20 évvel ezelőtt a parlament elfogadta a Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról és a könyvvizsgálói tevékenységről szóló LV. törvényt, elismerve ezzel a magyar könyvvizsgálók jogát, önálló szakmai önkormányzat megalakítására és európai szemmel is széleskörű jogosítványok gyakorlásával ruházta fel a kamarát.

  Tovább
 • Összefoglaló a kamara 2015. április 11-i küldöttgyűléséről

  A 2015. április 11-ére összehívott küldöttgyűlés 1. napirendi pontjának keretében sor került az 50 éves könyvvizsgálói oklevéllel rendelkező tagok jubileumi elismerésére, majd a küldöttek megválasztották a központi választási bizottság, valamint a hozzá tartozó jelölő-és szavazatszámláló bizottság tagjait.

  Tovább
 • Aranyoklevél átadó 2015.

  A Magyar Könyvvizsgálói Kamara elnöksége a 2006-ban úgy határozott, hogy a több mint 50 éve könyvvizsgálói igazolvánnyal rendelkező aktív kollégák elismerésére emlékérmet, valamint aranyoklevelet adományoz. A 2007-ben megkezdett hagyományt folytatva idén kilencedik alkalommal került sor a díjátadóra.

  Tovább
 • Év végi adó- és számviteli változások

  Ezúton szeretnénk figyelmükbe ajánlani a SZAKma folyóirat és a Pallas 70 Oktatási Kft. közös szervezésében az ÉV VÉGI ADÓ- ÉS SZÁMVITELI VÁLTOZÁSOK - első kézből a törvényalkotóktól, SZAKma konferencia az NGM vezető szakértőivel c. rendezvényt.

  Tovább
 • Felkészülés a jövőre
  Könyvvizsgálói kamarák visegrádi találkozója

  A 2014. június 12-14. között 14. alkalommal került sor a Visegrádi országok könyvvizsgálói kamarái közötti találkozóra. Az eseményen a négy ország szakmai szervezeteinek képviselőin kívül részt vett Petr Kříž, az Európai Könyvvizsgálói Szövetség (FEE) alelnöke és Martin Manuzi, a Londoni Bejegyzett Könyvvizsgálói Intézet (ICAEW) európai igazgatója is. A konferencia fókuszában a nemrég elfogadott új könyvvizsgálati jogszabályok, illetve azok implementációja állt.

  Tovább