Főoldal / Szolgáltatások / Pályázatok

Pályázatok

 • Pályázati felhívás - könyvvizsgáló győri munkavégzéssel

  A megnövekedett feladatok ellátására a Molnár és Bányai Könyvvizsgáló Kft. könyvvizsgáló munkatársakat keres győri munkavégzéssel.

  Tovább
 • Pályázati felhívás - könyvvizsgáló

  Dinamikusan fejlődő könyvvizsgáló társaság releváns tapasztalattal rendelkező munkatársakat keres könyvvizsgáló menedzseri pozícióba.

  Tovább
 • Szanálási Alap (SZA) pályázati felhívása

  Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) a pénzügyi közvetítőrendszer egyes szereplőinek biztonságát erősítő intézményrendszer továbbfejlesztéséről szóló 2014. évi XXXVII. törvény (a továbbiakban: a „Szantv.”) 132. § (7) bekezdése alapján a Szanálási Alap (a továbbiakban: az „Alap”) operatív feladatait, így többek között annak könyvvezetését is ellátja.

  A Szantv. 131. §-a alapján ezennel nyilvános pályázatot hirdetünk és ennek keretében kötelező érvényű ajánlatokat kérünk a 2017., 2018. és 2019. években az Alap naptári évvel megegyező üzleti éveinek független könyvvizsgálatára.

  A pályázatok beérkezésének határideje: 2017. augusztus 8. (kedd), 12:00 óra.

  Tovább
 • Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) pályázati felhívása

  Az Országos Betétbiztosítási Alap (továbbiakban OBA) ezennel nyilvános pályázatot hirdet és ennek keretében kötelező érvényű ajánlatokat kér az OBA 2017., 2018. és 2019. években a naptári évvel megegyező üzleti évek független könyvvizsgálatára.
  A pályázatok beérkezésének határideje: 2017. augusztus 8. (kedd), 12:00 óra.

  Tovább
 • Pályázati felhívás - könyvvizsgáló asszisztens

  Magyarországon több mint 25 éve működő, hazai és nemzetközi referenciával rendelkező könyvvizsgáló társaság könyvvizsgáló asszisztens munkatársat keres budapesti munkavégzésre, teljes munkaidőben.

  Tovább
 • Pályázat - könyvvizsgáló senior asszisztens

  A Moore Stephens Wagner Könyvvizsgáló Iroda könyvvizsgáló senior asszisztens pozícióba keres a Társaság szakmai támogatására elkötelezett és lelkes új munkatársat.
   

  Tovább
 • Pályázat - bejegyzett könyvvizsgáló és vizsgálatvezető

  A Moore Stephens Wagner Könyvvizsgáló Iroda bejegyzett könyvvizsgáló és vizsgálatvezető pozícióba keres a Társaság szakmai támogatására elkötelezett és lelkes új munkatársat.

  Tovább