Főoldal / Szolgáltatások / Továbbképzés / E-learning

E-learning

E-learning

2018. április 12.

A Szakmai Továbbképzési Szabályzat VII/A. fejezetének (2) pontja 2016-tól új előírást tartalmaz az általános továbbképzés nem központilag szervezett részére vonatkozóan:
Az általános továbbképzés nem központilag szervezett részén belül szerzett kreditpontokból évente legalább 4 kreditpontot e-learning képzési forma keretében kell teljesíteni.
 

2018. évi képzések

 

Tudnivalók a távoktatási anyagok megtekintéséhez:

  1. Részletes leírás a térítésmentes e-learning előadások igénybevételének menetéről: https://www.mkvkok.hu/tajekoztato-e-learning-kepzesrol-konyvvizsgalok-reszere
  2. Minimális rendszerkövetelmények a filmek megtekintéséhez: https://www.mkvkok.hu/tavoktatas#t%C3%A1v-rend

Az előadás megtekintéséhez első lépésként be kell jelentkezni a megszokott módon, ügyfélkapus azonosítójával a kamara honlapjára, majd a fenti gombra kattintva automatikusan, bejelentkezve átirányítjuk a webuni felületére, ahol képzésünk díjmentesen elvégezhető.

- - -

Az egyes előadások megtekintésének feltétele, valamint bővebb információ a szervező intézmények honlapján található. A kreditpontokat a szervező intézmény kamarának megküldött igazolása alapján tudjuk figyelembe venni. Az egyes igazolások kiállítása - jellemzően - havi rendszerességgel történik, így az előadás meghallgatása és a kreditpont honlapon (Saját adatok) történő megjelenése között jelentős időeltérés is előfordulhat, ami miatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

A feltöltés folyamatos, kérjük látogasson vissza többször az oldalunkra.